19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Και άλλοι συγγενείς της Βαλαβάνη σήκωσαν χιλιάδες ευρώ λίγο πριν τα capital controls!

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Και άλλοι συγγενείς της Βαλαβάνη σήκωσαν χιλιάδες ευρώ λίγο πριν τα capital controls!

Και άλλοι συγγενείς της Βαλαβάνη σήκωσαν χιλιάδες ευρώ λίγο πριν τα capital controls!

Για… λάδι τράβηξαν τα λεφτά-Νίπτει τας χείρας της η πρώην υπουργός

​Τις δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία εκτός από την 85χρονη μητέρα της πρώην υπουργού Νάντιας Βαλαβάνη φαίνεται ότι προέβλεψαν και άλλοι συγγενείς της, οι οποίοι πρόλαβαν και έκαναν αναλήψεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους πριν την επιβολή των capital controls, όπως αναφέρει το star.gr.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ένας ανιψιός και ένας ξάδελφος της πρώην υπουργού έκαναν αναλήψεις σημαντικών χρηματικών ποσών από τράπεζες του Ηρακλείου. Ο ένας μάλιστα πρόλαβε και πήρε 120.000 ευρώ μόλις μία ημέρα πριν από το κλείσιμο των τραπεζών και ο άλλος μερικές μέρες πριν.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν, δεν είχαν εσωτερική πληροφόρηση από την υπουργό, ενώ τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν σε επιχειρηματικές συναλλαγές. Kαι οι δύο συγγενείς της πρώην υπουργού ασχολούνται με το εμπόριο ελαιολάδου.

Η κυρία Βαλαβάνη επιμένει σε όλους τους τόνους ότι δεν ενημέρωσε κανέναν συγγενή της να σπεύσει στις τράπεζες και να πάρει τα χρήματά του πριν ισχύσουν τα capital controls.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!