22Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Υπερψηφίστηκε με 454 υπέρ από τη γερμανική βουλή το ελληνικό πρόγραμμα

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Υπερψηφίστηκε με 454 υπέρ από τη γερμανική βουλή το ελληνικό πρόγραμμα

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Bundestag για το ελληνικό πρόγραμμα το οποίο εγκρίθηκε από τη γερμανική βουλή news247 Αύγουστος 19 2015 13:13 Με ψήφους 454 υπέρ, 113 κατά και 18 αποχές επί 585 ψηφισάντων υπερψηφίστηκε από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας, το ελληνικό πρόγραμμα. Η έκτακτη συνεδρίαση του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την έγκριση του τρίτου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας υπό τον ESM και την εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 26 δισεκατομμυρίων ευρώ, άρχισε με την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο Σόιμπλε απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές του γερμανικού κοινοβουλίου να υπερψηφίσουν το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Bundestag για το ελληνικό πρόγραμμα το οποίο εγκρίθηκε από τη γερμανική βουλή

Με ψήφους 454 υπέρ, 113 κατά και 18 αποχές επί 585 ψηφισάντων υπερψηφίστηκε από το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Γερμανίας, το ελληνικό πρόγραμμα, όπως αναφέρει το news247.gr.

Η έκτακτη συνεδρίαση του γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου για την έγκριση του τρίτου προγράμματος στήριξης της Ελλάδας υπό τον ESM και την εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 26 δισεκατομμυρίων ευρώ, άρχισε με την εισήγηση του υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο Σόιμπλε απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές του γερμανικού κοινοβουλίου να υπερψηφίσουν το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!