20Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Το sms του Μητρόπουλου στον Τσίπρα: Σύντροφε Αλέξη, αποδέχομαι την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Το sms του Μητρόπουλου στον Τσίπρα: Σύντροφε Αλέξη, αποδέχομαι την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο

Το sms του Μητρόπουλου στον Τσίπρα: Σύντροφε Αλέξη, αποδέχομαι την τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο

Τελικά αποδέχθηκε την πρόταση Τσίπρα και θα είναι στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Οπως ανέφερε ο ίδιος σε συνομιλία του με το iefimerida.gr, «μεταά από περίσκεψη και συνεννόηση με δικούς του ανθρώπους, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση για συμμετοχή του στη 15η θέση του ψηφοδελτίου. Ενημέρωσε μάλιστα τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλία του στη Λιβαδειά, χθες Παρασκευή.

Οπως αποκάλυψε στο iefimerida.gr ο κ. Μητρόπουλος, έστειλε μάλιστα ένα sms στο κινητό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο έγραψε: «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σε τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος».

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, εξήγησε: «Εμένα με τιμά η πρόταση, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τιμά». Πρόεσθεσε δε πως «θέλω να δείξω με ανωτερότητα πως δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ηθική και νομιμοποιητική βάση για να μου φερθούν έτσι, αυτή την αδικία θα την αποτιμήσει ο κόσμος και στην κάλπη, δεν θέλω να φανώ αίτιος ενός κακού αποτελέσματος του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό θα παραμείνω».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Χθες επεσήμανα ότι είναι παράδοξο ο πρώτος σε σταυρούς να τίθεται τελευταίος στη λίστα. Ωστόσο σε αυτή τη μάχη, δεν περισσεύει κανένας»

Ετσι, ανέτρεψε την χθεσινή, εν θερμώ αντίδρασή του όταν είχε δηλώσει (ΣΚΑΪ) ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση της επιτροπής ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ

Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη - στην οποία προΐσταται ο Αλέξης Τσίπρας - μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο Αλέξης Μητρόπουλος, λόγω της φορολιγικής υπόθεσης που είχε δει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητρόπουλος είχε πρωτεύσει σε ψήφους στην Αττική, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!