23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Κακός χαμός στη Βουλή! Η διευθύντρια του καναλιού της Βουλής πέταξε έξω τα πράγματα των συμβασιούχων!

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Κακός χαμός στη Βουλή! Η διευθύντρια του καναλιού της Βουλής πέταξε έξω τα πράγματα των συμβασιούχων!

Κακός χαμός στη Βουλή! Η διευθύντρια του καναλιού της Βουλής πέταξε έξω τα πράγματα των συμβασιούχων!

Ο φρούραρχος της Βουλής έστειλε ομάδα αστυνομικών για να ηρεμήσουν τα πνεύματα
- Η διευθύντρια του καναλιού της Βουλής άρχισε να πετάει τα πράγματα των συμβασιούχων στο δρόμο
- Ακύρωσε τις κάρτες τους για να μην μπορούν να μπουν στο κτίριο
- Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι έξω στον δρόμο!

Επεισόδιο έγινε το μεσημέρι στην Βουλή, ανάμεσα στους συμβασιούχους του καναλιού και την διευθύντριά του η οποία, 10 ημέρες πριν τις εκλογές αποφάσισε να πετάξει τα πράγματά τους στον δρόμο και να ακυρώσει τις κάρτες εισόδου τους στο κτίριο, όπως αναφέρει το newsit.gr. Πρόκειται για κτίριο εκτός Βουλής, επι της Βασιλίσσης Αμαλίας απέναντι από τον Εθνικό Κήπο.

Όταν έγινε γνωστό, οι συμβασιούχοι του καναλιού της Βουλής, κινήθηκαν απειλητικά προς το γραφείο της διευθύντριας και ζήτησαν εξηγήσεις για τις πράξεις της. Οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι κάτω. Η υπεύθυνη του καναλιού της Βουλής διορίστηκε στην θέση αυτή από την κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο φρούραρχος μάλιστα έστειλε ομάδα αστυνομικών στο σημείο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και έως αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες για να μεταπειστεί η κα Κατωτάκη.
Η υπεύθυνη του καναλιού της Βουλής αποφάσισε σήμερα και ενώ δεν έχει λήξει η δικαστική διαμάχη των συμβασιούχων να τους απαγορεύσει την είσοδο διότι έληξαν οι συμβάσεις τους.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!