22Μάρτιος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Κεντροαριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής για τον πρόεδρο του νέου φορέα

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Κεντροαριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής για τον πρόεδρο του νέου φορέα

Κεντροαριστερά: Άνοιξαν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής για τον πρόεδρο του νέου φορέα

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσφέρουν και τη βοήθειά τους για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Από τα ξημερώματα οι εφορευτικές επιτροπές έδωσαν και πάλι το παρών στα εκλογικά τμήματα, όπως αναφέρει το protothema.gr, τα οποία ξεκίνησαν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν αντιμετωπίστηκαν και αυτή την ώρα η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές από τις 8πμ έως τις 8μμ.

Προσοχή: Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή. Ο εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα εκλογικά τμήματα.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.

Η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου αφιερώθηκε σε ανταλλαγή πυρών για το debate. O Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, κατηγόρησε τη Φώφη Γεννηματά ότι δεν ήθελε τον διάλογο.

Η Χαριλάου Τρικούπη απάντησε με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε ανταλλάξει με τους υπεύθυνους της επιτροπής Αλιβιζάτου για το θέμα και στα οποία φαίνεται η διάθεση της κυρίας Γεννηματά να γίνει η τηλεμαχία.

Είναι πριν την κήρυξη εθνικού πένθους οπότε ήταν μονόδρομος πλέον το Σάββατο, απάντησε η πλευρά Ανδρουλάκη, παραπέμποντας και στη συνέντευξη Αλιβιζάτου στα χθεσινά «ΝΕΑ».

Και οι δύο υποψήφιοι πάντως στις δηλώσεις τους ξεκαθαρίζουν ότι την επόμενη ημέρα η ενότητα είναι εγγυημένη, όποιος κι αν είναι ο νικητής.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!