23Οκτώβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Δ. Αυγερινοπούλου: «Δίπλα» στις οικογένειες των συμπατριωτών μας που έχασαν την ζωή τους στις καταστροφικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Δ. Αυγερινοπούλου: «Δίπλα» στις οικογένειες των συμπατριωτών μας που έχασαν την ζωή τους στις καταστροφικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Δ. Αυγερινοπούλου:  «Δίπλα» στις οικογένειες των συμπατριωτών μας  που έχασαν την ζωή τους στις καταστροφικές πλημμύρες της  Δυτικής  Αττικής.
Με τις οικογένειες με καταγωγή από τον Ν. Ηλείας που έχασαν μέλη τους στις πρόσφατες πλημμύρες του Νοεμβρίου στην Δυτική Αττική ήρθε σε επικοινωνία η Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, τ. Βουλευτής Ν. Ηλείας και δικηγόρος εξειδικευμένη σε ζητήματα διαχείρισης περιβάλλοντος και φυσικών καταστροφών, ώστε να συνδράμει τις οικογένειες σε ό,τι χρειάζονται αυτές τις δύσκολες πρώτες ημέρες μετά την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Δρ. Αυγερινοπούλου προθυμοποιήθηκε να αναλάβει - αφιλοκερδώς - μέρος της νομικής τους υποστήριξης.

"Θα ήθελα να γνωρίζουν οι οικογένειες των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας ότι παραμένω δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.  Στεναχωρηθήκαμε όλοι με την απώλειά τους. Πρέπει οι οικογένειες να έχουν πλήρη νομική στήριξη, ώστε να δικαιωθούν από ένα Κράτος και μια Περιφέρεια, που ενώ είναι οι μεγάλοι ένοχοι, παραμένουν ανάλγητοι. Βρίσκομαι κοντά τους συμπατριώτες μας, αλλά και στις υπόλοιπες οικογένειες, ώστε να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε",  δήλωσε η τ. Βουλευτής.  

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!