23Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας -Μήνυμα ειρήνης και αποφασιστικότητας προς τους γείτονες [εικόνες]

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας -Μήνυμα ειρήνης και αποφασιστικότητας προς τους γείτονες [εικόνες]

Στην Κάλυμνο ο Τσίπρας -Μήνυμα ειρήνης και αποφασιστικότητας προς τους γείτονες [εικόνες]

Μήνυμα αισιοδοξίας στο εσωτερικό έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Κάλυμνο όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό των Θεοφανείων.

«Χρόνια πολλά σε όλους, είναι μεγάλη μου τιμή που βρισκόμαστε στο ιστορικό νησί της Καλύμνου. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους νησιώτες χρόνια πολλά» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «Θέλω να δώσουνε ένα μήνυμα αισιοδοξίας βρισκόμαστε στα ανατολικά σύνορα της ΕΕ- από τον Έβρο έως το Καστελόριζο χτυπά η καρδία της Ελλάδας, της περήφανης Ελλάδας, της Ελλάδας του μόχθου που θα τα καταφέρει» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Για να προσθέσει: «Και να στείλουμε και μήνυμα και στους γείτονες μας, μήνυμα ειρήνης, συνεργασίας, φιλίας, αλλά ταυτόχρονα και αποφασιστικότητας». «Συνεργασίας, αλληλεγγύης και φιλίας», τόνισε, «γιατί η πατρίδα μας υπερασπίζεται παναθρώπινες αξίες διαχρονικά, την αξία της ειρήνης, της αλληλεγγύης, της συνεργασίας». «Ταυτόχρονα όμως και αποφασιστικότητας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν από τις διεθνείς συνθήκες, τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο», υπογράμμισε.

«Την αποφασιστικότητα μας και την αισιοδοξία μας για το μέλλον εκφράζουμε σήμερα», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, αρκετοί νέοι είχαν βουτήξει για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό. Εκείνος που τα κατάφερε δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού.

Μαζί με τον κ. Τσίπρα στην Κάλυμνο ταξίδεψαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.

kalymnos.6.1.1

kalymnos.6.1.2

 

kalymnos.6.1.7

kalymnos.6.1.13 0

ΑΠΕ-ΜΠΕ | iefimerida.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!