14Δεκέμβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Κουβέλης κατά Καμμένου: Οι δηλώσεις περί ομηρίας δεν υπηρετούν εκείνο το οποίο διεκδικούμε

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Κουβέλης κατά Καμμένου: Οι δηλώσεις περί ομηρίας δεν υπηρετούν εκείνο το οποίο διεκδικούμε

«Aς κρατήσουμε την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Νομίζω ότι ο υπερτροφικός λόγος ο οποίος διατυπώνεται από διάφορες πλευρές, περί ομηρίας, αιχμαλωσίας ή όλα τα άλλα δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικούμε».

Αυτό τόνισε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής άμυνας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παίρνοντας έτσι αποστάσεις από όσα έχει δηλώσει ο Πάνος Καμμένος περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης.

«Εκείνο το οποίο διεκδικούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται να το έχουμε εξασφαλίσει, είναι να κρατηθεί η υπόθεση στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου της Ανδριανούπολης ως μία δικαστική υπόθεση», σημείωσε ο κ. Κουβέλης.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε μία φράση για να αναφερθεί στο γεγονός ότι έχει χρονοτριβήσει η υπόθεση.

Ο κ. Κουβέλης ρωτήθηκε και σχετικά με όσα του είπε χθες η μητέρα του Δημήτρη Κούκλατζη, του ενός εκ των δύο στρατιωτικών και συγκεκριμένα το τι θα έκανε ο ίδιος εάν το δικό του παιδί βρισκόταν στη θέση του δικού της.

«Θα έκανα αυτό που κάνω και τώρα», απάντησε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι «καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λέει μία μάνα».iefimerida.gr

Φωτογραφία: Eurokinissi

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!