20Ιανουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Ευρωβουλευτής της χρονιάς η Εύα Καϊλή

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Ευρωβουλευτής της χρονιάς η Εύα Καϊλή

Ευρωβουλευτής της χρονιάς η Εύα Καϊλή

Η Ελληνίδα πολιτικός πήρε το βραβείο του θεσμού MEP Awards στην κατηγορία Νέων Τεχνολογιών

Το βραβείο της Ευρωβουλευτού της χρονιάς στην ανταγωνιστική κατηγορία Νέων Τεχνολογιών απέσπασε η Εύα Καϊλή στην τελετή απονομής των MEP Awards το βράδυ της Τετάρτης στις Βρυξέλλες.

Η Ελληνίδα πολιτικός, σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν φέτος για τρίτη χρονιά υποψήφια και κέρδισε πρώτη φορά το βραβείο.

Η Εύα Καϊλή παραλαμβάνει το έπαθλο από τον εκπρόσωπο του χορηγού στην κατηγορία Νέων Τεχνολογιών στα MEP Awards 2018

«Είναι μια σημαντική βράβευση για την πατρίδα μου, την ομάδα μου και για εμένα» δήλωσε καταχειροκροτούμενη κατά την απονομή.

kaili

Η βράβευση συνέπεσε με την επιλογή της από το περιοδικό του Ευρωκοινοβουλίου για να παρουσιάσει τα φετινά βραβεία σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα η νικήτρια της βραδιάς αστειεύτηκε με αυτό το γεγονός: «επειδή τις άλλες δύο φορές δεν κέρδισα, μάλλον γι' αυτό με έκαναν παρουσιάστρια, επειδή με λυπήθηκαν»...

Εκτός από νικήτρια, η Εύα Καϊλή ήταν και η οικοδέσποινα των φετεινών βραβείων MEP

Η κυρία Καϊλή είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της επιτροπής εξιολόγησης Επιστήμης και Τεχνολογίας (STOA). Παράλληλα είναι σήμερα πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ΝΑΤΟ.

Βρίσκεται στο Ευρωκοινοβούλιο από το 2014 και εξελέγη με το ΠΑΣΟΚ και το τότε σχήμα της "Ελιάς".

Εκτός από την βράβευση της κυρίας Καϊλή σημαντική για την Ελλάδα είναι και η υποψηφιότητα της Ευρωβουλευτού και εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη και μάλιστα σε δύο κατηγορίες: Περιφερειακής Ανάπτυξης και Έρευνας & Καινοτομίας.

Στην τελετή συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΕ, πλήθος Ευρωβουλευτών, εκπρόσωποι μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και μέλη της κοινωνίας των πολιτών και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Η πανηγυρική τελετή έκλεισε με αποχαιρετιστήριο coctail party

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!