19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Γιάννης Κουτσούκος: «Ο κ. Σπίρτζης μεθόδευσε τον αποκλεισμό μας, αλλά δε θα αποφύγει τον καταλογισμό των ευθυνών»

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Γιάννης Κουτσούκος: «Ο κ. Σπίρτζης μεθόδευσε τον αποκλεισμό μας, αλλά δε θα αποφύγει τον καταλογισμό των ευθυνών»

Ο κ. Σπίρτζης και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, απολογητές του κ. Καλογρίτσα και όσοι τους ανέχονται στις αντιδημοκρατικές τους πρακτικές, μεθόδευσαν τον αποκλεισμό μας από τη σημερινή συνάντηση, προκειμένου να αποφύγουν την κριτική για τις ευθύνες τους σε ότι αφορά την ακύρωση του διαγωνισμού τον Μάρτιο του 2015 για τον δρόμο Πάτρα – Πύργος και την κατάτμησή του σε 8 εργολαβίες που ενέπλεξε σε περιπέτειες το έργο, με αποτέλεσμα την τετραετή καθυστέρηση και την προφανή αβεβαιότητα της ολοκλήρωσής του.

Η σημερινή παράσταση του αναξιόπιστου πλέον κ. Σπίρτζη, τα χρονοδιαγράμματα και οι δεσμεύσεις του οποίου έχουν επανειλημμένα διαψευστεί, κανέναν δε μπορεί να πείσει ότι αυτά που λέει μπορεί να γίνουν και πράξη.

Παρά το «κρυφτούλι» που παίζει ο κ. Σπίρτζης δύο εβδομάδες τώρα, τη μία δηλώνοντας κώλυμα και την άλλη Κυβερνητικές υποχρεώσεις, θα αναγκαστεί εν τέλει να έρθει στη Βουλή προκειμένου να απολογηθεί για τις προσωπικές του ευθύνες και για την εκατόμβη των νεκρών, από τη μη υλοποίηση του έργου, αλλά και να δώσει, με όποιο απόθεμα αξιοπιστίας πλέον διαθέτει, ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων το όποιο καινούργιο χρονοδιάγραμμα και τις προϋποθέσεις για την υλοποίησή του.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!