26Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Καμμένος: Εκτός ΑΝΕΛ η Κουντουρά μετά τη δήλωση για στήριξη της κυβέρνησης

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Καμμένος: Εκτός ΑΝΕΛ η Κουντουρά μετά τη δήλωση για στήριξη της κυβέρνησης

Με μήνυμά του στο Twitter , ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε εκτός κόμματος την υπουργό Τουρισμού, μετά τις δηλώσεις της περί στήριξης της κυβέρνησης.

Με τιτίβισμά του, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, θέτει εκτός κόμματος την υπουργό Τουρισμό, Έλενα Κουντουρά, μετά την πρωινή της δήλωση στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει "ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της".

Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει πως η Έλενα Κουντουρά "με ανακοίνωσή της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα", και προσθέτει πως "Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ".

Η κυρία Κουντουρά στην σημερινή της δήλωση, τόνιζε την στήριξή της στην ελληνική κυβέρνηση, προσθέτοντας πως παραμένει "συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον".

news247.gr

photo: Eurokinissi

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!