24Ιούνιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Κώστας Τζαβάρας: «Η συγγνώμη που δεν ήρθε»

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Κώστας Τζαβάρας: «Η συγγνώμη που δεν ήρθε»

Δημοσίευμα του Βουλευτή ΝΔ Ηλείας στη στήλη "Βηματοδότης" του "Βήματος της Κυριακής" 14 Απριλίου 2019 με τίτλο "Η συγγνώμη που δεν ήρθε" σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος χαρακτήρισε την επί 16 μήνες άδικη δικαστική ταλαιπωρία του στην υπόθεση Novartisως «φαρσοκωμωδία» με πολύ κακό συγγραφέα, ηθοποιούς, σκηνοθεσία και ακόμα χειρότερο σενάριο. Αφού, λοιπόν, όλα έγιναν για τις ανάγκες ενός θεατρικού έργου είναι μάταιη κάθε απάντηση στο ερώτημα «γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ή δεν επέδειξε την πολιτική γενναιότητα να ζητήσει μια συγγνώμη από τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣτΕ», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Γιατί ακόμη και στους συντελεστές της πιο κακοπαιγμένης φαρσοκωμωδίας ένα πράγμα απαγορεύεται: η ελευθερία να παραβιάζουν κατά βούληση το σενάριο. Δεν τους επιτρέπεται δηλαδή να είναι εκτός σεναρίου τόσο ελεύθεροι όσο επιβάλλεται, ώστε να προσφέρουν αυτόβουλα μιαν άνευ όρων συγγνώμη σε αυτόν που αδίκησαν. Μετά απ’ αυτά όμως, ένα είναι το συμπέρασμα: «Όλα αυτά τα χρόνια που η πολιτική έχει μετατραπεί σε θέατρο βλέπουμε στη δημόσια ζωή να συμβαίνουν απίθανα πράγματα. Τώρα πια που και η Δικαιοσύνη αρχίζει να γίνεται θέατρο όλα είναι πιθανά… », σημείωσε ο πολιτικός από την Ηλεία.

Vimatodotis 150419

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!