21Σεπτέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Πολιτική | Τ. Πετρόπουλος από Πύργο: “Το κλίμα μπορεί να ανατραπεί”

Πολιτική επικαιρότητα ενημέρωση για ότι λένε και κάνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα

Τ. Πετρόπουλος από Πύργο: “Το κλίμα μπορεί να ανατραπεί”

“Το κλίμα μπορεί

να ανατραπεί όταν αναμετρηθούν οι πολιτικές μας”, τόνισε την Παρασκευή σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύργο ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

Ο Ηλείος πολιτικός συμμετείχε στην ανοιχτή συνέλευση του κόμματος στο Εργατικό Κέντρο Πύργου, για να συζητήσει τα ζητήματα που αφορούν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ο κ. Πετρόπουλος αναφέρθηκε με παραδείγματα στα θετικά μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την ασφάλιση, για τη μείωση της ανεργίας κατά 9%, στα σχολικά γεύματα, την επιδότηση ενοικίου κ.ά., ενώ υπενθύμισε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε τη διακυβέρνηση χιλιάδες Ελληνες έτρεχαν στους κάδου απορριμμάτων για να βρουν τροφή και, όπως είπε, όταν ανέφερε το θέμα αυτό στη Βουλή υπήρξαν κάποιοι που τον λοιδόρησαν. Στην ίδια εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο βουλευτής Δημ. Μπαξεβανάκης, ο Διον. Καλαματιανός που αναμένεται να εί9ναι υποψήφιος στην Ηλεία, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος  εκ μέρους της Προοδευτικής Συμμαχίας και ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σαϊτάς.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο εκλεγμένος δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι η παρουσία του οφείλεται στην μακρά γνωριμία και φιλία που έχει με τον κ. Πετρόπουλο.

erapirgou.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!