25Μάιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Τεχνολογία | Σπάνε όλα τα ρεκόρ οι παραγγελίες για το iPhone 6

Τελευταία νέα ειδήσεις ενημέρωση για την τεχνολογία, διαδίκτυο υπολογιστές κινητά smartphones

Σπάνε όλα τα ρεκόρ οι παραγγελίες για το iPhone 6

Λίγες ώρες αφότου άνοιξαν από την Apple οι προ παραγγελίες για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και η AT&T ανέφεραν πως στα συστήματα τους καταγράφηκε ένας άκρως εντυπωσιακός αριθμός με την ζήτηση για τα δύο iPhone 6 να ξεπερνάει και μάλιστα κατά πολύ την αντίστοιχη των iPhone 5S και iPhone 5.

Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της η Αpple σημειώνει: «H ζήτηση για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι φανταστική σημειώνοντας ρεκόρ προ παραγγελιών μέσα σε μια νύχτα».

Πάρα το γεγονός πως η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τον ακριβή αριθμό μπορούμε να υπολογίσουμε πως αυτός ξεπέρασε άνετα τις δύο εκατ. πωλήσεις του iPhone 5 τις πρώτες 24 ώρες όταν και η Apple είχε κάνει πάλι την συσκευή διαθέσιμη με προ παραγγελία.

Ο πάροχος AT&T ανέφερε και αυτός με την σειρά του εκατοντάδες χιλιάδες προ παραγγελίες των iPhone 6 μέσα σε λίγες ώρες αναφέροντας πως ο αριθμός ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του iPhone που ήταν πριν δύο χρόνια.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν μόλις το πρώτο 24ωρο από το άνοιγμα των προ παραγγελιών και μέσα σε λίγες ώρες.

Μέχρι και την επίσημη διάθεση των συσκευών στις 19 Σεπτεμβρίου, στο πρώτο κύμα χωρών, τα νούμερα περιμένουν όλοι πως θα αυξηθούν γεωμετρικά με τα δύο νέα iPhones να καταρρίπτουν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ ζήτησης και πωλήσεων.

zougla.gr

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!