24Φεβρουάριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Τεχνολογία | Xάκερς επιτέθηκαν σε Facebook και Instagram-«Έπεσαν» σε παγκόσμιο επίπεδο για μια ώρα

Τελευταία νέα ειδήσεις ενημέρωση για την τεχνολογία, διαδίκτυο υπολογιστές κινητά smartphones

Xάκερς επιτέθηκαν σε Facebook και Instagram-«Έπεσαν» σε παγκόσμιο επίπεδο για μια ώρα

Σε επίθεση χάκερς οφείλεται όπως φαίνεται το ότι Facebook και Instagram «έπεσαν» για μια ολόκληρη ώρα, σε παγκόσμια κλίμακα.

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», χάκερς από το online group Lizard Squad, ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, «κατεβάζοντας» τις δυο δημοφιλείς σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Και μπορεί οι χάκερς να αναλαμβάνουν την ευθύνη, αλλά το Facebook και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ (στον οποίο επίσης ανήκει το Instagram), τηρούν σιγήν ιχθύος, για το θέμα.

Όσοι χρήστες προσπάθησαν από τις 08:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), έως και τις 09:00 να συνδεθούν στον προσωπικό τους λογαριασμό, το social media έβγαζε μια ειδοποίηση ότι προς το παρόν είναι αδύνατη η πρόσβαση, ενώ στη συνέχεια εμφανιζόταν το μήνυμα «η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη».

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι και το… BBC έβγαλε έκτακτη είδηση, ενημερώνοντας τους χρήστες του ότι το Facebook δεν... λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο,ενώ έχει «πέσει» και το app του Instagram.Πλέον όμως,όπως αναφέρει το star.gr, όλα είναι καλά και έτσι οι δυο εφαρμογές λειτουργούν κανονικά.

Ο λόγος που κατέρρευσαν οι σελίδες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!