24Σεπτέμβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Υγεία | Πώς ένα αβγό στη σαλάτα δημιουργεί ασπίδα κατά του καρκίνου

Ειδήσεις και θέματα υγείας διατροφής και ομορφιάς. Συμβουλές για υγεία και ευεξία

Πώς ένα αβγό στη σαλάτα δημιουργεί ασπίδα κατά του καρκίνου

Πώς ένα αβγό στη σαλάτα δημιουργεί ασπίδα κατά του καρκίνου

Προσθέτοντας ένα αβγό στη σαλάτα σας μπορείτε να ενισχύσετε σημαντικά την δυνατότητα

απορρόφησης από τον οργανισμό όλων των θρεπτικών συστατικών των λαχανικών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το iefimerida.gr, πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η πρόσληψη καροτενοειδών που προέρχονται από ντομάτες, μαρούλια και καρότα αυξάνεται κατά εννιά φορές όταν συνοδεύεονται με αβγό.

Τα καροτενοειδή περιέχονται σε κόκκινου, πορτοκαλί και κίτρινου χρώματος λαχανικά και φρούτα και ενεργούν ως αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν στην προστασία του οργανισμού απέναντι στον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις.

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!