19Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Υγεία | Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: "Είναι θλιβερό να βλέπουμε κατά μήκος των δρόμων επιτόπιες χωματερές - Απαιτούμε την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων"

Ειδήσεις και θέματα υγείας διατροφής και ομορφιάς. Συμβουλές για υγεία και ευεξία

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: "Είναι θλιβερό να βλέπουμε κατά μήκος των δρόμων επιτόπιες χωματερές - Απαιτούμε την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων"

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: "Είναι θλιβερό να βλέπουμε κατά μήκος των δρόμων επιτόπιες χωματερές - Απαιτούμε την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων"

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας, επ΄ ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά και με δεδομένο ότι το «πάγιο» πλέον πρόβλημα των απορριμμάτων στο Δήμο μας «επανακάμπτει», θεωρεί υποχρέωση και καθήκον του να επανέλθει για πολλοστή φορά σε αυτή την αθλιότητα που δυστυχώς παραμένει πάνω στα κεφάλια των κατοίκων και των παιδιών του Δήμου μας, παρότι έχουν περάσει τουλάχιστον 15 μήνες από την πρωτοεμφανισθείσα οξύτητα του προβλήματος.

Είναι τουλάχιστον θλιβερό, μετά από τόσο καιρό να βλέπουμε ξανά μπροστά μας μικρές επιτόπιες χωματερές κατά μήκος των δρόμων και των γειτονιών της πόλης .

Είναι τουλάχιστον αναλγησία παντός υπευθύνου για την κατάντια μας αυτή.

Θεωρούμε πλεονασμό να επανέλθουμε στη σοβαρότητα του θέματος όσον αφορά στη δημόσια υγεία και σε ό,τι μπορεί να προκύψει σ΄αυτήν, από τη συσσώρευση των απορριμμάτων. Τα παιδιά θα ξεκινήσουν το σχολείο και τα φροντιστήρια (παρεπιπτόντως ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλους) κι οι κάτοικοι την καθημερινή τους δραστηριότητα, μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, «κουβαλώντας» κατά μήκος των δρόμων της πόλης ό,τι βρωμερό και νοσηρό υπάρχει γύρω από τους κάδους και μέσα σε αυτούς.

Απαιτούμε για ακόμη μία φορά με όλες μας τις δυνάμεις την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων. Απαιτούμε να ζήσουμε σε μία καθαρή πόλη και καλούμε όλους τους πολίτες σε άμεση επιφυλακή για τυχόν περαιτέρω ενέργειές μας με τη συμμετοχή τους, εφόσον δεν προκύψει από τους αρμόδιους η όποια ευαισθησία έχει απομείνει για το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Κατσαρός Χρήστος Γιαννικούλης

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!