18Απρίλιος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Υγεία | Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: Ευχαριστεί το ΚΕΕΛΠΝΟ για τη βοήθεια στο ζήτημα των σκουπιδιών

Ειδήσεις και θέματα υγείας διατροφής και ομορφιάς. Συμβουλές για υγεία και ευεξία

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: Ευχαριστεί το ΚΕΕΛΠΝΟ για τη βοήθεια στο ζήτημα των σκουπιδιών

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: Ευχαριστεί το ΚΕΕΛΠΝΟ για τη βοήθεια στο ζήτημα των σκουπιδιών

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας χαιρετίζει την έλευση του Προέδρου του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κου Αθανασίου Γιαννόπουλου στη πόλη μας, με αφορμή την υγειονομική κρίση που υφιστάμεθα εδώ και καιρό από τη μη αποκομιδή των απορριμμάτων. Παρότι καθυστερημένα, η Πολιτεία με το καθ ύλην αρμόδιο τμήμα της αποφάσισε να ενσκύψει επιτέλους στο σημαντικό πρόβλημα της δημόσιας υγείας που αφορά στους κατοίκους του Δήμου Πύργου.

Ο Ι.Σ.Π.Ο. χαιρετίζει και συντάσσεται πλήρως με τις απόψεις και τις προτάσεις που εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., δηλαδή την τοποθέτηση ως κυρίαρχου ζητήματος, αυτού της δημόσιας υγείας και τον ευχαριστεί για τη βοήθεια που προσέφερε μέσω του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. (400.000 ευρώ) στο Δήμο Πύργου, για την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων, με στόχο την άμεση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών του.

Ο Ιατρικός Σύλλογος επιβεβαιώνεται για την πολυποίκιλη δραστηριότητά του όλους τους προηγούμενους μήνες, όσον αφορά αυτό το θέμα, στην προσπάθειά του να το αναδείξει κυρίαρχο και έξω από οποιαδήποτε αναζήτηση άμεσων ή έμμεσων λύσεων.

Παρεμπιπτόντως διατυπώνουμε τη θέση, ότι θα συνεχίσουμε τις ενέργειές μας τόσο όσον αφορά προς τους πολίτες για την ενημέρωσή τους, αλλά και όσον αφορά στους υπεύθυνους, με στόχο την άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων. Εάν τούτο καθυστερήσει περαιτέρω, θα επανέλθουμε με ανακοινώσεις αλλά και ενημέρωση των κρατικών φορέων υγείας (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Υπουργείο Υγείας).

Η άμεση αποκομιδή των απορριμμάτων πρέπει να είναι…..ΑΜΕΣΗ. Το δικαίωμα της υγείας των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτο.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Κατσαρός Χρήστος Γιαννικούλης

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!