22Οκτώβριος2018

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Υγεία | Πύργος: Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στο «Τεχνοδρόμιο» - Συμμετέχει στο εορταστικό Bazaar

Ειδήσεις και θέματα υγείας διατροφής και ομορφιάς. Συμβουλές για υγεία και ευεξία

Πύργος: Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στο «Τεχνοδρόμιο» - Συμμετέχει στο εορταστικό Bazaar

Πύργος: Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στο «Τεχνοδρόμιο» - Συμμετέχει στο εορταστικό Bazaar

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο εορταστικό Bazaar που ξεκίνησε από την Παρασκευή στο «Τεχνοδρόμιο», στον Πύργο, είναι και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας.

Από σήμερα Δευτέρα, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, προστίθενται και οι εθελοντές της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα Ηλείας, που θα στήσουν το δικό τους κιόσκι στον χώρο.

Ένα κιόσκι γεμάτο ευφάνταστες ιδέες για τη διακόσμηση του σπιτιού και πρωτότυπα δωράκια για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας! Ημερολόγια, Χριστουγεννιάτικα δέντρα και στολίδια, δημιουργίες ντεκουπάζ και μοναδικά χρηστικά αντικείμενα, σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές.

Να σημειωθεί ότι πολλά από τα αντικείμενα έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά. Μάλιστα εκτός από τους εθελοντές της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας στην κατασκευή τους βοήθησαν ο Παιδικός Σταθμός «ΡΗΓΑ» στον Πύργο αλλά και εθελοντές από την «Αλληλεγγύη Γαστούνης». Το κιόσκι της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας θα λειτουργεί από τις 10 π.μ. – 2 μ.μ. και από τις 5 – 9 μ.μ. έως και της Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου.

ELEANA-TEXNODROMIO-1

ELEANA-TEXNODROMIO-2

Στην κατασκευή των αντικειμένων που θα εκτίθενται στο κιόσκι της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Ηλείας συμμετείχαν οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού «ΡΗΓΑ» στον Πύργο και η «Αλληλεγγύη Γαστούνης».

myILIAnews.grΕιδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!