19Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | Πύργος: Έρχεται την Κυριακή 8 Ιουλίου το 1o Classic Heritage Cup

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

Πύργος: Έρχεται την Κυριακή 8 Ιουλίου το 1o Classic Heritage Cup

Ο Σύλλογος Φίλων Ιδιοκτητών Παλαιών Οχημάτων Πελοποννήσου (Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π.) με χαρά σας προσκαλεί στο «1o Classic Heritage Cup» που διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Δικαστηρίων του Πύργου Ηλείας στις 10:30 σύμφωνα με το πρόγραμμα και θα διασχίσει χωριά και γραφικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πύργου.Τα ιστορικά οχήματα θα τερματίσουν στα γραφεία του Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. Θα ακολουθήσει γεύμα και απονομή επάθλων στο εστιατόριο "Πιπερίτσα".

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση «1o Classic Heritage Cup»» πρέπει να παραλάβουν την Αίτηση Συμμετοχής τους και να καταβάλουν το Δικαίωμα Συμμετοχής (70€ για διμελές πλήρωμα) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ την Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018 στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Γερμανού 40 - Τηλ. & fax: 2621028650) ή στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κατασκευής από 01.01.1931 έως και 31.12.1987 σύμφωνα με τον κανονισμό της εκδήλωσης.

Για συμμετοχές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το Γραφείο της Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. καθημερινά.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!