20Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | ΑΟΛΑΠ: «Δεν έλειψαν οι ατυχίες» για τους Στ.Λαϊνόπουλο και Τ.Παπαδόπουλο στο 33ο Rally Sprint Καλαμάτας

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

ΑΟΛΑΠ: «Δεν έλειψαν οι ατυχίες» για τους Στ.Λαϊνόπουλο και Τ.Παπαδόπουλο στο 33ο Rally Sprint Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το 33ο Rally Sprint Καλαμάτας, 1ος αγώνας του Κυπέλλου Χώματος 2018.

Οι αθλητές τις ΑΟΛΑΠ δώσανε δυναμικό παρών αν και οι ατυχίες δεν έλειψαν.
Οι Στέλιος Λαϊνόπουλος-Τάσος Παπαδόπουλος, με το Subaru Impreza της C2 αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν στο τρίτο πέρασμα από σπασμένο μπροστινό διαφορικό. Μέχρι εκείνο το σημείο τα είχαν πάει εξαιρετικά, θέτοντας μάλιστα τον καλύτερο χρόνο στο πρώτο πέρασμα της Ε.Δ.

Την 3η θέση κατέκτησαν στην F2 και την 8η Γενικής οι Θοδωρής Πανούτσος-Φώτης Αλεξανδρόπουλος με το γνωστό Toyota Yaris τους της C6. Μια άτυχη στιγμή στην πρώτη Ε.Δ. τους στοίχισε σε πολύτιμο χρόνο που αν δεν είχε συμβεί σίγουρα θα είχε κάνει πιο έντονο τον συναγωνισμό.

Μεγάλη επίδοση σημείωσε το πλήρωμα με τους Παναγιώτη Πολυμενέα της ΑΛΑ Καλαμάτας και συνοδηγό τον δικό μας Ίαν Παπανικολάου με Citroen Saxo της C5. Στην πρώτη επαφή του πληρώματος, βρέθηκαν στην 4η θέση της γενικής, ανάμεσα σε πολύ δυνατούς συνδυασμούς, κάνοντας μάλιστα κι εναν 3ο χρόνο γενικής στο δεύτερο πέρασμα της Ε.Δ. Έτσι σφράγισαν την νίκη της F2 και της C5.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και την ΑΛΑ Καλαμάτας για την διεξαγωγή του αγώνα καθώς και σε όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν!!

Photo Credits: Mpalopoulos Photography & Πάνος Παπανικολάου

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!