20Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | Με 4 Αθλητές η ΑΟΛΑΠ στο MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

Με 4 Αθλητές η ΑΟΛΑΠ στο MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί από το, αδελφό πλέον σωματείο, ΑΣΜΑ ο τέταρτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ, με επίκεντρο την πόλη της Ιτέας. Η ΑΟΛΑΠ δε θα μπορούσε να λείπει και δίνει το παρών με 4 αθλητές της.

Με το Νο.1 στις πόρτες, Μπαντούνας Γιάννης με συνοδηγό τον Κώστα Σούκουλη της ΑΛΑ Κορινθίας και το γνωστό Mitsubishi Lancer EVO VI, ρίχνονται στη μάχη για να διατηρήσουν την πρωτοπορία τους στο Πρωτάθλημα. Απέναντι τους βρίσκονται δυνατοί συνδυασμοί, με κυριότερο, τους Κεχαγιά Γιώργο-Μπασιούκα Βασίλη, με το νέο τους όπλο ένα Ford Fiesta R5.

Με το Νο.5, ο Τζέμος Κωνσταντίνος με συνοδηγό τον Σαΐνη Δημήτρη της ΑΛΑ, έδειξαν και στο Ολυμπιακό Ράλλυ τα δόντια τους με εξαιρετικές επιδόσεις. Με το Mitsubishi Lancer EVO VIII θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και δεν αποκλείεται να τους δούμε στο βάθρο.

Με το Νο.26, το δίδυμο Αγγελόπουλος Αντώνης-Δίπλας Χρήστος με το γνωστό Toyota Yaris, δεν είναι να το αψηφά κανείς. Θα παλέψουν για τη νίκη της C6 και δεν αποκλείεται να τους δούμε ψηλά στην πολύ ανταγωνιστική F2.

Ο αγώνας θα προσμετράει επίσης στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων και έπειτα από έγκριση της ΟΜΑΕ, στο σύνολο του, στο Κύπελλο Χώματος.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αθλητές μας και καλό αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους, την οργάνωση, τους δημοσιογράφους και τους θεατές.

Όλες τις πληροφορίες του αγώνα μπορείτε να τις βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.agonistiko.gr/home/activity/278-entry-list-fthinoporino-rally-2018

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!