21Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αυτοκίνητο | ΑΟΛΑΠ: Με δυναμική παρουσία στο Ράλλυ Καίτη Κυρίτση Κορίνθου-Μαύρο Ρόδο

Αυτοκίνητο - Ειδήσεις Νέα από την αγορά του αυτοκινήτου φορολογία

ΑΟΛΑΠ: Με δυναμική παρουσία στο Ράλλυ Καίτη Κυρίτση Κορίνθου-Μαύρο Ρόδο

Ο αγώνας αποτελεί τον τελευταίο γύρο του 54ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ καθώς και το Μαύρο Ρόδο τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος.

Δύο αγώνες σε έναν λοιπόν, με τους αθλητές μας έτοιμους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Με το Νο.7, οι Δημήτριος Τσαπέκης-Φώτιος Αλεξανδρόπουλος και το πανέμορφο Subaru Impreza WRX STi, εστιάζουν σε μια καλή θέση στην γενική κατάταξη. Δέσανε στο 39ο Ολυμπιακό Ράλλυ και τώρα ακόμα πιο προετοιμασμένοι σίγουρα θα μας ενθουσιάσουν.

Με το Νο.18, το πλήρωμα μας των Αντώνιου Αγγελόπουλου-Χρήστου Δίπλα, με το γνωστό Toyota "όπλο" Yaris, θα δώσουν τις δικές τους μάχες στην C6 και την πολύ ανταγωνιστική F2. Η ταχύτητα τους είναι εκπληκτική, κοντράροντας πολύ δυνατότερους συνδυασμούς.

Στο Μαύρο Ρόδο, 4ο γύρο του Κυπέλλου Χώματος, συμμετέχουν με στόχο την πρωτιά, οι νικητές του 27ου Ράλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, Στυλιανός Λαϊνόπουλος-Αναστάσιος Παπαδόπουλος με το Subaru Impreza 555.
Θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να εξασφαλίσουν την κορυφή στο Κύπελλο.

Με το Νο.29, ο αθλητής μας Ίαν Παπανικολάου για έναν ακόμα αγώνα θα είναι συνοδηγός του ταχύτατου Παναγιώτη Πολυμενέα της ΑΛΑ Καλαμάτας, με το Citroen Saxo vts της C5/F2. Η ατυχία τους μετά την εγκατάλειψη στην Αμαλιάδα σίγουρα τους στοίχισε σε βαθμούς, αλλά με έναν καλό τερματισμό στην Κόρινθο θα βρεθούν πρώτοι στην F2 στο Κύπελλο.

Με το Νο.37 και Toyota Corolla AE111 της C5/A6, το πλήρωμα μας των Ηλία Τσετσώνη-Διονύσιου Χριστόπουλου θα παλέψουν για μια καλή θέση στην C5 και ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα.

Ευχόμαστε καλό αγώνα στους αθλητές μας και σε όλους τους αγωνιζόμενους, την οργάνωση και όλους όσους παρευρεθούν. Καλό τερματισμό και καλή δύναμη.

Όλες οι πληροφορίες του αγώνα στο www.rallykorinthou.gr

Photo Credits: Automotopatras.gr , Hunter Action Photography & Κώστας "kanagnost" Αναγνωστόπουλος

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!