18Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ: Όλη η ομάδα και οι ακαδημίες δίπλα στον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ: Όλη η ομάδα και οι ακαδημίες δίπλα στον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ

Α.Ο.ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ: Όλη η ομάδα και οι ακαδημίες δίπλα στον Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ

Τον Α.Ο.Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας καθώς και την ακαδημία του, φιλοξένισε η Π.Α.Ε Αστέρας Τρίπολης στο Γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τη περασμένη Κυριακή 1 Νοεμβρίου στα πλαίσια του αγώνα της Σούπερ Λίγκ με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ όπου η ομάδα της Τρίπολης με ανατροπή κέρδισε με 2-1.

Η ομάδα της Νέας Φιγαλείας βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, με περισσότερα από 55 άτομα από τη ανδρική ομάδα αλλά και την ακαδημία με παιδιά κάθε ηλικίας. Την αποστολή συνόδευσαν από το Δ.Σ ο πρόεδρος Γρηγόρης Γλούμης καθώς και άλλα 6 μέλη αυτού καθώς και ο προπονητής της ομάδος Δημήτρης Καραχάλιος αλλά και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιγαλείας Βασίλης Καπογιάννης ο οποίος ακολούθησε το πούλμαν της Φιγαλείας με δικό του Ι.Χ. Την δωρεάν μεταφορά με πούλμαν οργάνωσε & προσέφερε το Δ.Σ του Απόλλωνα ενώ την φιλοξενία ανέλαβε η Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά την ομάδα της Τρίπολης σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα όπως αυτόν με τον Π.Α.Ο.Κ! Η δράση αυτή συμπεριλαμβάνεται σε αυτές που πραγματοποιεί το Δ.Σ του Απόλλωνα σχετικά με τον αθλητισμό.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑ-ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!