18Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Κόροιβος Αμαλιάδας: Μια επίσκεψη στους ιπτάμενους φρουρούς μας …117ΠΜ Μοίρα 339 «Αίας»

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Κόροιβος Αμαλιάδας: Μια επίσκεψη στους ιπτάμενους φρουρούς μας …117ΠΜ Μοίρα 339 «Αίας»

Κόροιβος Αμαλιάδας: Μια επίσκεψη στους ιπτάμενους φρουρούς μας …117ΠΜ Μοίρα 339 «Αίας»

Την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας εν όψει του εορτασμού των προστατών της Αεροπορίας, με τον αρχηγό Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τους παίκτες Διαμαντή Σλαφτσάκη, Αντρέα Χριστοδούλου, Στέλιο Πουλιανίτη, Γιώργο Γεωργάκη που τους συνόδευαν ο οικονομικός διευθυντής Γιάννης Τράπαλης και ο διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος.

Στην 339 Μοίρα παντός καιρού «Αίας» μας υποδέχτηκε ο Διοικητής της μοίρας Αντισμήναρχος (Ι) Χρήστος Τόγιας και ο Σμηναγός (Ι) Απόστολος Τσόλης, ο οποίος έκανε την ενημέρωση και την ξενάγηση στους χώρους της Μοίρας στους αθλητές μας.

Ο Διοικητής της 339 Μοίρας «Αίας» παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην ομάδα και ο αρχηγός Παναγιώτης Βασιλόπουλος έδωσε σαν ενθύμιο το λάβαρο της ομάδας και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Στην συνέχεια οι παίκτες ξεναγήθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου και φωτογραφήθηκαν δίπλα στα ιστορικά Fantom F4-E.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή Αντισμήναρχο (Ι) κ. Τόγια και τον Σμηναγό(Ι) κ. Τσόλη αλλά και όλο το προσωπικό της Μοίρας, για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία, τους εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην πατρίδα μας και τους εύχεται πάντα υγεία και καλές πτήσεις.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!