18Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | "Ασημένια" η Ηλεία Κατερίνα Ζέζα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ.

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

"Ασημένια" η Ηλεία Κατερίνα Ζέζα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ.

"Ασημένια" η Κατερίνα Ζέζα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ.

Επέστρεψε η PANAGIOTOPOULOS TEAM από το επίσημο και αναγνωρισμένο πρωτάθλημα KICK BOXING

της Π.Ο.Κ. με πολλές εμπειρίες και μία ακόμη διάκριση.

Η αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας Ζέζα Κατερίνα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των +60kg νεανίδων στο αγωνιστικό στυλ Low Kick. Η πανελληνιονίκης Κατερίνα αγωνίστηκε το Σάββατο στον ημιτελικό και μετά από εκπληκτική εμφάνιση και απόδοση κατάφερε να κερδίσει με ΤΚΟ (τεχνικό νοκ άουτ) στον πρώτο γύρο, περνώντας έτσι στον τελικό της κατηγορίας. Ο τελικός έγινε την Κυριακή όπου η Ζέζα συνέχισε την εκπληκτική της επίδοση και έδωσε ένα πολύ δυνατό αγώνα 3 γύρων των 2 λεπτών όπου επικράτησε κατά κράτος στον 2 και 3 γύρο, κάτι που δεν αρκούσε για να κερδίσει και τους κριτές με αποτέλεσμα η κάκιστη διαιτησία να της στερήσει το χρυσό μετάλλιο.

Ο μικρός Ηλείος αθλητής Σμαρνάκης Γιώργος έδωσε ένα πολύ καλό αγώνα με αρκετά καλή επίδοση στα -57kg Kick Light, αλλά στάθηκε λιγότερο τυχερός καθώς η κριτική επιτροπή λανθάνουσα απεφάνθη να δώσει την νίκη στην άλλη γωνία, στερώντας στον Γιώργο το διαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Οι αθλητές Παντούλας Σπύρος, Κλάδης Αποστόλης και Δρακόπουλος Δημήτρης πραγματοποίησαν ικανοποιητική συμμετοχή στο πρωτάθλημα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια της αγωνιστικής τους πορείας.

2015 08 11 21 17 26

Η PANAGIOTOPOULOS TEAM ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν αυτήν της την προσπάθεια φίλους, γονείς, καθώς και τον αποκλειστικό χορηγό της αγωνιστικής της ομάδας, την εταιρία TAXI OIL Ε.Π.Ε. στον Πύργο για την σημαντική συμβολή της.

Για μία ακόμη φορά διάκριση στην Ηλεία με την καλύτερη αθλήτρια της, από την καταξιωμένη PANAGIOTOPOULOS TEAM. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας για την καλή τους παρουσία, στην Κατερίνα για την επιτυχία της και στον προπονητή τους Παναγιωτόπουλο Γιώργο!

12191769 10207509126742438 8837495132236352298 n

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!