20Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Επειός Ήλιδας: Το εγχείρημα της τεχνικής κολύμβησης πετυχαίνει- Νέες προκρίσεις στο Πανελλήνιο, νέες συμμετοχές και εμπειρίες στο Χαϊδάρι

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Επειός Ήλιδας: Το εγχείρημα της τεχνικής κολύμβησης πετυχαίνει- Νέες προκρίσεις στο Πανελλήνιο, νέες συμμετοχές και εμπειρίες στο Χαϊδάρι

Οι σπουδαίες εμφανίσεις της ομάδας του Επειού στην τεχνική κολύμβηση συνεχίζονται. Άλλη μία εξαιρετική παρουσία των αθλητών του Αργύρη Σάκκου είχαμε στην ημερίδα ορίων Τεχνικής Κολύμβησης στο Χαϊδάρι, αυτή τη φορά και με νέα πρόσωπα, αθλητές οι οποίοι για πρώτη φορά αγωνίστηκαν στο άθλημα αυτό.

Ο   Ορέστης Ντίνος συνέτριψε  το ατομικό του ρεκόρ κατά 12 δευτερόλεπτα στα 400μ. Bifin και έδειξε πανέτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Χίου.

Ο Νίκος Δούλος έπιασε τα όρια και για τα 100μ. Bifin.

Η Μαρία Μάσσαλα  με μόλις τρεις μήνες προπόνηση στην Τεχνική Κολύμβηση θα δώσει το παρόν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Χίο στα 50μ. Bifin.

Ο Θοδωρής Σάκκος στην παρθενική του εμφάνιση αν και είναι στην προαγωνιστική κατηγορία  έπιασε τα όρια των Π/Παίδων Α΄ στα 50μ. Bifin!!

Αναλυτικά  τα αποτελέσματα

  • ΝΤΙΝΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ: 2ος  στα 400μ.  και 9ος  στα 50μ. Bifin
  • ΔΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:  5ος στα 100μ. Bifin
  • ΜΑΣΣΑΛΑ ΜΑΡΙΑ: 21η στα 50μ. Bifin
  • ΣΑΚΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ:  20ος στα 50μ. Bifin

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές/τριες μας, στον προπονητή τους όπως και στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη  και τη στήριξή τους!
Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!

TEXNIKI-1

TEXNIKI-2

TEXNIKI-3

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!