19Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Αθλητικά | Επειός Ήλιδας: Κορυφαίος Ηλείος κολυμβητής για το 2019 ο Αναστασόπουλος

Αθλητικά νέα και αποτελέσματα από την Ηλεία τον Πύργο το τοπικό προτάθλημα και την Ελλάδα.

Επειός Ήλιδας: Κορυφαίος Ηλείος κολυμβητής για το 2019 ο Αναστασόπουλος

Μια ακόμα διάκριση σημείωσε για το χρόνο που φεύγει ο 13χρονος πρωταθλητής του Επειού Ήλιδας Μάριος Αναστάσιος Αναστασόπουλος, ένας αθλητής ο οποίος εκπροσώπησε επάξια την Ηλεία σε πανελλαδικό επίπεδο. Και είναι η επιλογή του από το αθλητικό τμήμα της μεγαλύτερης ηλειακής ημερήσιας εφημερίδας, της εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ», να βραβευτεί ως ο κορυφαίος Ηλείος κολυμβητής της σεζόν που φεύγει.

Πέρα από τις ατομικές διακρίσεις που σημείωσε, με αποκορύφωμα την έκτη θέση στην Ελλάδα στα 400μ. ελεύθερο, αλλά και την όγδοη θέση στα 200μ. ελεύθερο της ηλικίας του, την κλήση του από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στο «Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επίλεκτων Αθλητών-Αθλητριών 12-15 ετών», θα βραβευτεί στην καθιερωμένη εκδήλωση «Βραδιά Των Άσσων», ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ηλείας, αύριο το απόγευμα στις 7μ.μ..

Πρόκειται για μια ακόμα επιβράβευση των προσπαθειών του Επειού, αλλά συνάμα και μια διάκριση για το άθλημα της κολύμβησης, το οποίο μετά από πολλά χρόνια, επιστρέφει στο προσκήνιο της αθλητικής δραστηριότητας της Ηλείας, πετυχαίνοντας διακρίσεις και αναγνώριση, όπως είναι η συγκεκριμένη.

IMG dd5df6d485bd8382086888c469de9d62 V

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!