20Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Αιγαίο: Μία γυναίκα και δύο παιδιά νεκρά σε νέο ναυάγιο

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Αιγαίο: Μία γυναίκα και δύο παιδιά νεκρά σε νέο ναυάγιο

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στο Αιγαίο: Μία γυναίκα και δύο παιδιά νεκρά σε νέο ναυάγιο

Πάνω από 10 οι αγνοούμενοι στις ανατολικές ακτές της Μυτιλήνης - Η βάρκα προσέκρουσε στα βράχια και οι άνθρωποι χάθηκαν στη θάλασσα

Χωρίς τέλος η τραγωδία των προσφύγων που επιχειρούν να περάσουν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά. Τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως αναφέρει το protothema.gr, βρέθηκαν πνιγμένοι μια γυναίκα και δύο παιδιά, από ένα ακόμα περιστατικό που σημειώθηκε στις ακτές της Μυτιλήνης.

Η λέμβος, φορτωμένη με περίπου 60 πρόσφυγες και μετανάστες, κατόρθωσε εν μέσω κακοκαιρίας να προσεγγίσει τις ανατολικές ακτές της Μυτιλήνης, κοντά στο Καρά Τεπέ, όμως προσέκρουσε ανεξέλεγκτη στα βράχια. Τελικά κατόρθωσαν να αποβιβαστούν σώοι 45 μετανάστες, οι οποίοι δήλωσαν πως αγνοούνται περίπου 15 ακόμα.

Αμέσως σούπερ πούμα, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και περιπολικά σκάφη του λιμενικού ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν τις σορούς μιας γυναίκας και ενός παιδιού, οι οποίες αναμένεται προς το παρόν να αναγνωριστούν.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!