13Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ την Τρίτη και την Τετάρτη

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ την Τρίτη και την Τετάρτη

O Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

, ενημερώνει τους πολίτες - ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ότι στα πλαίσια του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Β.Υ.Σ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ που υλοποιούν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και οι εταίροι της, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων στους δικαιούχους - ωφελούμενους του.

Η διανομή τροφίμων (είδη παντοπωλείου-μαναβική-κρέας) για 700 νοικοκυριά δικαιούχους -ΤΕΒΑ εγγεγραμμένους στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26-11-2019 ώρες 10:00-14.00 στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό γυμναστήριο Ανδραβίδας – Λεχαινών   για  Ανδραβίδα – Λεχαινά – Κυλλήνη.  

Για την Βάρδα η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27-11-2019 ώρες 10:00 – 14:00σε ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Βάρδας .

Οι ωφελούμενοι ΤΕΒΑ για την παραλαβή καλούνται να επιδείξουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και ΑΜΚΑ ή ΑΡ. ΑΙΤΗΣΕΩΣ ή ΑΦΜ. Για την παραλαβή των τροφίμων από άλλο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση.

Υπεύθυνη διανομής Πολυξένη Μπιτούνη.                                            

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΝΤΖΑΣ

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!