13Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής - Στείλε τη ζωγραφιά σου στο "Μαγικό εργοστάσιο"

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής - Στείλε τη ζωγραφιά σου στο "Μαγικό εργοστάσιο"

Η Δημοτική Επιχείρηση

Πύργου Α.Ε. στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του "Μαγικού εργοστασίου" διοργανώνει παιδικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα "Μια χριστουγεννιάτικη εικόνα". Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Οι ζωγραφιές πρέπει να παραδοθούν σε φάκελο έως και τςι 23 Δεκεμβρίου 2019 στο ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου σε ειδικά διαμορφωμένο κουτί με την ένδειξη "Παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής-Μαγικό εργοστάσιο". Ο φάκελος να περιέχει τα στοιχεία του παιδιού και τηλέφωνα επικοινωνίας των κηδεμόνων του.

Οι ζωγραφιές θα πρέπει να είναι σε διαστάσεις χαρτιού Α3.

Όλες οι ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν θα εκτεθούν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστή καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας του "Μαγικού εργοστασίου". Ειδική επιτροπή θα επιλέξει και θα βραβεύσει την καλύτερη.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">

ECE02D23 25C4 4D33 9477 E485788B5874 (2)

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!