20Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Ο Δήμος Ήλιδας μοίρασε τρόφιμα σε ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ/ΤΕΒΑ [PHOTOS]

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Ο Δήμος Ήλιδας μοίρασε τρόφιμα σε ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ/ΤΕΒΑ [PHOTOS]

Στο πλαίσιο της

υλοποίησης του προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ/FEAD), η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας, προχώρησε σε ακόμα μια διανομή τροφίμων σε συμπολίτες μας ωφελούμενους του ΚΕΑ.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που δήλωσαν στις αιτήσεις τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο ΤΕΒΑ λαμβάνοντας τρόφιμα και η διανομή ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου στο κτίριο του πρώην ΤΕΙ, στην είσοδο της Αμαλιάδας.

Οι ωφελούμενοι ειδοποιήθηκαν με γραπτό μήνυμα από την Κοινωφελή Επιχείρηση, για το ακριβές μέρος, την ακριβή ώρα και ημερομηνία της διανομής. Για την παραλαβή των τροφίμων ήταν απαραίτητη η επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ του ατόμου που έχει υποβάλει την αίτηση, ενώ στην περίπτωση κατάκοιτων ωφελούμενων, πλέον των παραπάνω εγγράφων, ήταν αναγκαία η ύπαρξη εξουσιοδότησης από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ Αλεξάνδρα Κοτσάφτη «Στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας σήμερα υλοποιεί ως εταίρος τη διανομή νωπών προϊόντων (μοσχάρι – χοιρινό), παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα, ζάχαρη, λάδι, όσπρια, ζυμαρικά κ.α.) ειδών υγιεινής - καθαριότητας και οπωροπωλείου. Η ταυτοποίηση των στοιχείων των ωφελούμενων γίνεται με τη χρήση tablet. Οι δικαιούχοι έχουν ενημερωθεί με γραπτό κείμενο στο κινητό τους τηλέφωνο και είναι προσωπικό. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο χώρος διανομής του πρώην ΤΕΙ Αμαλιάδας, χορηγήθηκε για την υλοποίηση του προγράμματος ΤΕΒΑ από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Πατρών κατόπιν θετικής εισήγησης της Προέδρου του εν λόγω Ιδρύματος κ Τσακαλίδου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με μοναδικό στόχο να στηρίξουμε εμπράκτως τους ανθρώπους του Δήμου μας που στους δύσκολους για τη Χώρα μας, καιρούς αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».

DIANOMHTROFIMON

DIANOMHTROFIMON01

DIANOMHTROFIMON02

DIANOMHTROFIMON03

DIANOMHTROFIMON04

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!