07Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Δήμος Ήλιδας: Για Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ελεύθερη πρόσβαση για όλους στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας [PHOTOS]

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Δήμος Ήλιδας: Για Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ελεύθερη πρόσβαση για όλους στο κολυμβητήριο Αμαλιάδας [PHOTOS]

Δίχως να καταβάλουν

ούτε ένα ευρώ, θα μπορούν, όλο τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο, οι κάτοικοι του Δήμου Ήλιδας και γενικότερα της Ηλείας, να χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» κ. Ευγένιος Αστερής, θα μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν τη δομή αφού πρώτα καταθέσουν τις σχετικές ιατρικές εξετάσεις. Όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της απόφασης θα μπορούν να καταθέτουν τα δικαιολογητικά και να εγγράφονται (χωρίς να πληρώσουν ούτε ευρώ) τις πρωινές ώρες στην είσοδο του κολυμβητηρίου και τα απογεύματα στο γραφείο του «ΗΛΕΙΟΥ».

Στόχος μας είπαν στην κοινή τους δήλωση οι κ.κ. Λυμπέρης και Αστερής : «είναι η σημαντική αυτή δομή να αγκαλιαστεί από τον κόσμο και να γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους. Παραλάβαμε ένα κολυμβητήριο με πολλά προβλήματα και καθημερινά πασχίζουμε να το επαναφέρουμε σε μια κανονικότητα. Μετά την ολοκλήρωση των έργων στο ηλιακό πεδίο και τις εγκαταστάσεις, το νερό στην πισίνα έχει την κατάλληλη θερμοκρασία ώστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να μπορούν όσοι επιθυμούν να αθληθούν».

KOLYMBHTHRIO1

KOLYMBHTHRIO2

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!