19Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Δήμος Πύργου: Διανομή τροφίμων την Τετάρτη και την Πέμπτη σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Δήμος Πύργου: Διανομή τροφίμων την Τετάρτη και την Πέμπτη σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

O Δήμος Πύργου

σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και κρέατος ,ώρες 10:00-14:00 στην περιοχή Λαστέικα (αποθήκη πίσω από Σχολή ΟΑΕΔ).

Οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και προϊόντα του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους»(ΤΕΒΑ) μπορούν να προσέρχονται με την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους για την παραλαβή των προϊόντων που τους αναλογούν.

H εν λόγω διανομή περιλαμβάνει και τους ωφελούμενους που αιτήθηκαν στο ΚΕΑ έως και τον Νοέμβριο 2019 και είχαν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των τροφίμων από τρίτο πρόσωπο με την προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης, η οποία και καταχωρείται στο ηλεκτρονικό σύστημα διανομής .

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!