02Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Χάρης Μιχαλακόπουλος: Ανοιχτή επιστολή σε Δήμαρχο Πύργου-Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου και Ιατρό και επίσης στο Διοικητή Νοσοκομείου Πύργου

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Χάρης Μιχαλακόπουλος: Ανοιχτή επιστολή σε Δήμαρχο Πύργου-Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου και Ιατρό και επίσης στο Διοικητή Νοσοκομείου Πύργου

Με αυτή την

ανοιχτή επιστολή θα ήθελα να σας επιστήσω τη προσοχή με το Παγκόσμιο πρόβλημα Υγείας του κορονοιού. Επειδή κρίνω ότι είστε οι πλέον αρμόδιοι σε αυτό το θέμα λόγω θέσεως και λόγω ιδιότητας, σας απευθύνω έκκληση για τη μέγιστη προσοχή σας στην ανοιχτή πύλη που έχει ο Δήμος μας με την γειτονική Ιταλία, το Κατάκολο.

Γνωρίζω ότι θα έχουμε αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Επίσης γνωρίζω ότι ο φόβος και ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Επίσης γνωρίζω ότι δε χρειάζονται κινήσεις που θα πλήξουν την ήδη ρημαγμένη επιχειρηματικότητα στο επίνειο μας.

Ζητώ από εσάς όμως τη μέγιστη πρόληψη, τη μέγιστη υπεύθυνη στάση και πράξεις ουσίας πέρα από αποφάσεις των διαφόρων συσκέψεων( 6ης ΥΠΕ κλπ) ζητάω ΟΥΣΙΑ.

ΟΥΣΙΑ σημαίνει να εξοπλιστεί το Γ.Ν.Πύργου και όλες οι υπηρεσίες γιατί με ευχολόγια δε σώθηκε κανείς και από ΕΥΧΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ….

Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!