07Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Γιάννης Λυμπέρης: «Ο τόπος και ο λαός μας δεν θα ανεχθούν άλλες καθυστερήσεις»

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Γιάννης Λυμπέρης: «Ο τόπος και ο λαός μας δεν θα ανεχθούν άλλες καθυστερήσεις»

Δυναμικό «παρών»

έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην κινητοποίηση για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, στο Βουπράσιο, ο Δήμος Ήλιδας.

Η δημοτική Αρχή, φορείς και κάτοικοι του Δήμου Ήλιδας, ένωσαν τις φωνές τους με τους χιλιάδες Ηλείους και Αχαιούς που ζητούν την άμεση κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου.

Στην κινητοποίηση ο Αντιδήμαρχος Ήλιδας κ Αβραάμ Μπούρας, διάβασε το μήνυμα του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη, ο οποίος απουσίαζε αφού ήταν ο βασικός εισηγητής – ως πρόεδρος της επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ – στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητούνταν νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας. Το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ Λυμπέρης, - ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης - συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, με θέματα συζήτησης το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για το μεταναστευτικό και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στο μυνημά του που διαβάστηκε στην κινητοποίηση στο Βουπράσιο ο κ Λυμπέρης αναφέρει : «Είμαστε εδώ παρόντες, πιστοί στον όρκο τιμής που δώσαμε από την πρώτη στιγμή για να διεκδικήσουμε και να υπερασπιστούμε το αυτονόητο: το δικαίωμα των πολιτών μας στη ζωή, την υγεία και την ασφάλεια.

Παραμένουμε έξω και μακριά από τις διαμάχες των εργολάβων και των συμφερόντων. Απαιτούμε όμως αυτό που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια. Σήμερα δυστυχώς, τα όποια σχέδια κάναμε για την ανάπτυξη του τόπου μας, με την κατασκευή αυτού του δρόμου, σκιάζονται βαριά από την αγανάκτηση για το αίμα που χύνεται και το αίμα που θα χυθεί, αν αυτό το έργο δε γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο τόπος και ο λαός μας δεν θα ανεχθούν άλλες καθυστερήσεις».

Να σημειωθεί πως στο Βουπράσιο βρέθηκαν ο αναπληρωτής Δημάρχου κ Ανδρέας Παπαδάκος, οι αντιδήμαρχοι Αβραάμ Μπούρας, Θανάσης Φουντάς, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νίκη Κοκκαλιάρη και δημοτικοί σύμβουλοι.

KINHTOPOIHSH

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!