30Μάρτιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Επιμελητήριο Αρκαδίας: Δωρεάν μεταφορά και είσοδος στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD EXPO»

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Δωρεάν μεταφορά και είσοδος στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD EXPO»

Η σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του ΚΤΕΛ Αρκαδίας για τη δωρεάν και ξεκούραστη μεταφορά των Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις της Αθήνας συνεχίζεται με τη μεγάλη έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOODEXPO».

Την Κυριακή 8 Μαρτίου οι επαγγελματίες της Αρκαδίας που επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση «FOODEXPO»* θα αναχωρήσουν την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 9 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Επιστροφή την ίδια μέρα στις 4 το μεσημέρι, από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης, στο MetropolitanExpo.

Για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020.

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή το Επιμελητήριο Αρκαδίας (μέσω sms ή email) θα σας ενημερώσει με τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε, δωρεάν, με το συγκεκριμένο δρομολόγιο (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία).

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι πάνω από 30 άτομα.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων το δρομολόγιο θα αναβληθεί και θα ειδοποιηθούν μόνο όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.grσυμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής, online. (Σημαντικά, TopNews) ή επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας καθημερινά από τις 8 έως τις 2 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2710 227141-2.

*FOOD EXPO 2020 (07.03.2020 - 09.03.2020) ­- METROPOLITAN EXPO

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Η έκθεση FOODEXPOGREECE είναιαποκλειστικάμιαεμπορική έκθεση. Οι επαγγελματίες κατά την είσοδό τους στην έκθεση παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τις κάρτες barcode που θα λάβουν από τη διοργανώτρια εταιρεία ή τις προσκλήσεις που αποστέλλουν οι εκθέτες.

Όσοι επαγγελματίες δεν έχουν στην κατοχή τους κάποιο από τα προαναφερθέντα έγγραφα, μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν συμπληρώνοντας επιτόπου πρόσκληση αφού επιδείξουν την επαγγελματική τους κάρτα ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους.Η είσοδοςδενεπιτρέπεται σεανηλίκουςκάτω των12ετών.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Σάββατο 7 Μαρτίου –10:00 – 18:30

Κυριακή 8 Μαρτίου –10:00 – 18:30

Δευτέρα 9 Μαρτίου –10:00 – 18:00

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!