30Μάρτιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πύργου: Χαιρετισμός Πανηλειακής κινητοποίησης για την Πατρών-Πύργου

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πύργου: Χαιρετισμός Πανηλειακής κινητοποίησης για την Πατρών-Πύργου

Το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και

Νηπιαγωγών Πύργου χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στη στάση εργασίας για τον δρόμο καρμανιόλα της Πατρών – Πύργου.

H συμμετοχή μας στη διαμαρτυρία του Ηλειακού λαού και η τιμή να είμαστε από την πρώτη στιγμή συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ήταν χρέος μας απέναντι στους μαθητές μας, στους αδικοχαμένους συναδέλφους μας, στους συναδέλφους που κάνουν καθημερινά χιλιόμετρα για ένα μεροκάματο και στους πολίτες της Ηλείας.

Τα μέλη του Συλλόγου μας απέδειξαν για άλλη μια φορά πως ο εκπαιδευτικός κόσμος ήταν και θα παραμείνει μπροστάρης στα κοινωνικά προβλήματα, πάντα σε εγρήγορση και με την ίδια συμμετοχή θα διεκδικούμε το δίκιο των παιδιών μας, αλλά και του κλάδου μας.

Χαιρετίζουμε επίσης όσους από τους συναδέλφους μας ασχολούνται με τις θεματικές της οδικής ασφάλειας στα σχολεία και καλούμετο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτωννα εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις εκείνες, οι οποίες θα συμβάλλουν στο ουσιαστικό παιδαγωγικό  αποτέλεσμα παρόμοιων εκπαιδευτικών δράσεων.

Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αντωνία Μπρη Αθανάσιος Κατσίμπελης
myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!