30Μάρτιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Ηλεία | Ηλεία Ενημέρωση | Σύσκεψη του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ ενόψει της άφιξης κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο

Οι Εξελίξεις στην Ελλάδα - Ειδήσεις τελευταία νέα και επικαιρότητα

Σύσκεψη του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου στο ΚΕΕΛΠΝΟ ενόψει της άφιξης κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο

Συνάντηση του Δημάρχου

Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη τo πρωί στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΚΕΕΛΠΝΟ) , με στελέχη του Οργανισμού σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και την αντιμετώπιση της κατάστασης ενόψει της άφιξης κρουαζιερόπλοιου τις επόμενες μέρες στο λιμάνι του Κατακόλου.

Μετά από το πέρας της σύσκεψης, ο Δήμαρχος εξέφρασε την ανησυχία και το προβληματισμό του, για τον αυξανόμενο ρυθμό των κρουσμάτων στη χώρα. Ταυτόχρονα τόνισε, πως οι πολίτες οφείλουν να παραμείνουν ψύχραιμοι και να λαμβάνουν τα μέτρα υγιεινής σε κάθε περίπτωση και να μην δημιουργούνται φαινόμενα πανικού. Ιδιαίτερα για το λιμάνι του Κατάκολου τόνισε ότι την Κυριακή 1 Μαρτίου, αναμένεται κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο από το λιμάνι της Γένοβας (Κατηγορία 2 – επικινδυνότητας) και η επόμενη άφιξη είναι στο τέλος Μαρτίου. Το Υπουργείο Υγείας μετά την έκδοση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου είναι αρμόδιο για την εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με το ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένοντας νεότερα στοιχεία και οδηγίες και πάντα σε συνεργασία με τις Λιμενικές Αρχές του Κατακόλου.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!