18Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Πανελλαδικές 2019 | Πανελλαδικές 2019: Το πρόγραμμα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων

Πανελλαδικές 2019 - Θέματα & Απαντήσεις

Πανελλαδικές 2019: Το πρόγραμμα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων

Ανακοινώθηκαν από το

υπουργείο Παιδείας οι ημερομηνίες των πανελλαδικώς εξεταζόμενων ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλαδικές του 2019 καθώς και οι ημερομηνίες για την πρακτική δοκιμασία των ΤΕΦΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα των τεσσάρων εξεταζόμενων μαθημάτων για κάθε ομάδα προσανατολισμού ανακοινώθηκε πριν δύο εβδομάδες με εναρκτήρια ημερομηνία τις 7 Ιουνίου. Η αυλαία πέφτει στις 18 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων:

upl5cb5ec86ce00a

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

- των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

- των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

- του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

- για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 2΄ με 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.

- για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30’ λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

ΤΕΦΑΑ:

Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδημαϊκού έτους 2019-20 ορίζεται το διάστημα από την Τρίτη 18-6-2019 μέχρι και την Παρασκευή 28-6-2019.

thetoc.gr

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!