09Απρίλιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ελλάδα | Πανελλαδικές 2019 | Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Β.Δημητρέλλος για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2019

Πανελλαδικές 2019 - Θέματα & Απαντήσεις

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Β.Δημητρέλλος για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2019

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της επίσημων αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2019, θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

Η επιτυχία τους αποτελεί ένα σημαντικό ξεκίνημα στο δρόμο προς την απόκτηση της εξειδικευμένης γνώσης, που οδηγεί με τη σειρά του σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης και συνολικής προόδου.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που έπαιξαν καθένας τον δικό του καθοριστικό ρόλο, ώστε να συντελεστεί η τελική επιτυχία των μαθητών μας με την είσοδό τους στις σχολές της επιλογής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θα ήθελα, όμως, παράλληλα να υπενθυμίσω, ειδικά σε όσους μαθητές μας δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στις σχολές που τους ενδιέφεραν, πως η μη επίτευξη αυτού του στόχου δεν θα πρέπει να λογαριάζεται ως αποτυχία. Προτιμότερο να αντιμετωπιστεί σαν μία χρήσιμη εμπειρία, απ' αυτές που η ζωή είναι γεμάτη και που η αξιοποίησή τους είναι στο χέρι του καθενός.

Εύχομαι, με την ευκαιρία, κάθε καλό σε όλους, τόσο για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες, όσο και για τη συνέχιση του ταξιδιού της ζωής του καθενός. Ενός ταξιδιού που είναι γεμάτο με επιτυχίες και αποτυχίες, χαρές και λύπες, εύκολες και δύσκολες αποφάσεις, συγκινήσεις, εμπειρίες και επιλογές.

Και με την ευκαιρία, θα υπενθυμίσω σε όλους ένα πολύ εύστοχο ρητό: "«Δεν χάνω ποτέ» λέει ο σοφός ο άνθρωπος. «Είτε κερδίζω, είτε αποκτώ μια χρήσιμη εμπειρία»".

Β. Δημητρέλλος

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!