18Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Επιτροπή Αλληλεγγύης Ν.Ηλείας: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Πύργου

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Επιτροπή Αλληλεγγύης Ν.Ηλείας: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Πύργου

Επιτροπή Αλληλεγγύης Ν.Ηλείας: Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Πύργου

Χθες το πρωί η Επιτροπή Αλληλεγγύης Νομού Ηλείας μαζί με εκπροσώπους συνδικάτων και συλλόγων του νομού μας, προχώρησαν σε μαζική κινητοποίηση -παράσταση διαμαρτυρίας, στα γραφεία της ΔΕΗ στον Πύργο.

Τις τελευταίες μέρες η Διοίκηση της ΔΕΗ έχει εξαπολύσει νέα επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά και προβαίνει σε μαζικές διακοπές ρεύματος. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κόψουν το ρεύμα σε ανθρώπους που το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της κρίσης παραλίγο να δώσουν τέρμα στην ζωή τους. Απαιτήσαμε να επανασυνδεθούν όλα τα κομμένα ρεύματα παντού. Θα είμαστε κάθε μέρα σε κινητοποιήσεις η οποίες συνεχώς θα κλιμακώνονται για να προστατέψουμε τα δικαιώματα μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει διακοπεί σε λαϊκό σπίτι, μικροεπιχείρηση, αγροτική εκμετάλλευση. 

Αμέσως μετά αντιπροσωπεία από τα σωματεία πήγε παράσταση στον Διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου για να του διαμηνύσει ότι θα βρει μπροστά του ΟΛΟ το λαϊκό κίνημα, αν συνεχίσει να υλοποιεί αποφάσεις όπως οριζόντιες περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων. Τον κάλεσε να πάρει θέση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία του Νομού μας και απαίτησε να μην ποινικοποιούνται οι αγώνες των εργαζομένων. Άλλη φορά όποιος θελήσει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ενάντια σε κινητοποίηση εργαζομένων θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλύτερα.

Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης που από τη μια επιβάλει τα χαράτσια, τις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, την φοροεπιδρομή στο λαϊκό εισόδημα και από την άλλη απαιτεί από τους άνεργους τους συνταξιούχους, τα λαϊκά νοικοκυριά να ανταποκριθούν στα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην σκύψουν το κεφάλι, να σπάσουν τη μοιρολατρία και να δώσουν μαχητική αγωνιστική απάντηση στην πολιτική των μνημονίων, της κυβέρνησης της Ε.Ε . Οργανωμένα μέσα από τα Συνδικάτα μας να απαιτήσουμε τα δικαιώματα μας και τη ζωή που μας αξίζει.

Η απάντηση μας είναι η συμμετοχή ΟΛΩΝ Εργαζόμενοι – άνεργοι –συνταξιούχοι – αγρότες- αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες, στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10:30 π.μ στην Πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ- ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ!
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

12228149 1088060887873064 119300342 o

12236575 1088060911206395 1668880645 o

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!