25Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ψηφιακά Τραπεζικά Μέσα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας [PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Ψηφιακά Τραπεζικά Μέσα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας [PHOTOS]

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου,

πραγματοποιήθηκε στο Σ.Δ.Ε. Πύργου ενημερωτική-εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα: «Ψηφιακά Μέσα και σύγχρονες Τραπεζικές δυνατότητες». Την εκδήλωση επιμελήθηκε ο τραπεζικός κ. Φίλιππος Τερζής.

Ο κ. Τερζής, εκπαιδευτής ενηλίκων για αρκετά χρόνια στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. της περιοχής μας και στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, παρουσίασε την ανάγκη για τραπεζικές υπηρεσίες «μακριά από το γκισέ της τράπεζας», τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα μέσα από τα ATM, τα APS, τις δυνατότητες του internet/web banking, καθώς και τα οφέλη μέσα από αυτές τις πρακτικές. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν : 

• τα ATM, όπου έγινε λεπτομερής αναφορά στις δυνατότητες συναλλαγών που παρέχονται.
• τα APS (Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών) και συναλλαγές μπορούν να γίνουν
• Internet / Mobile Banking, πως μπορεί να γίνει κάποιος χρήστης , τι συναλλαγές μπορεί να κάνει , τι τιμολόγηση έχουν και τι ασφάλεια παρέχουν
• Phone Banking, δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πληροφορίες και συναλλαγές, με απλές φωνητικές εντολές ή με τη βοήθεια εκπροσώπου.
• i-bank PaybandVisa , προπληρωμένη επαναφορτιζόμενη κάρτα Visa σε μορφή αποσπώμενης μικρής κάρτας που ενσωματώνεται σε wearable-βραχιόλι, που φοριέται στο χέρι και ενσωματώνει τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών.

Ακόμη παρουσιάστηκαν σύγχρονες ψηφιακές δυνατότητες, μέσα και υπηρεσίες, όπως : ανέπαφες συναλλαγές (tap& go), i-bank pay (για smartphones), Simple Pay για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & οργανισμούς ή φορείς κοινωνικής ασφάλισης, i-bank pass (αριθμός για ουρά στο ταμείο), Πάγιες Εντολές, Πληρωμές Λογαριασμών, Go4more, Προπληρωμένη πιστωτική κάρτα κτλ.

Η ενημερωτική εκδήλωση διεξήχθη σε δύο φάσεις α) στο Β’ κύκλο και στο τμήμα Α3 και β) στα τμήματα Α1 και Α2 του Α’ κύκλου. Η συμμετοχή των εκπαιδευομένων ήταν καθολική. Από την αρχή της ενημέρωσης βομβάρδισαν τον εισηγητή με ερωτήσεις και απορίες. Αναγνώρισαν ωστόσο τη σημαντικότητα των Ψηφιακών δυνατοτήτων που προσφέρει η σύγχρονη Τραπεζική.

sde trapezika

sde trapezika1

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!