19Ιανουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Εντυπωσιακή εορτή λήξης από το Γυμνάσιο Καράτουλα - Η τελευταία (;) χρονιά στα λυόμενα

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Εντυπωσιακή εορτή λήξης από το Γυμνάσιο Καράτουλα - Η τελευταία (;) χρονιά στα λυόμενα

Μία εντυπωσιακή

αποχαιρετιστήρια εκδήλωση επεφύλασσε για τους μαθητές και τους γονείς το Γυμνάσιο Καράτουλα, κατά την εορτή λήξης. Καθώς συμπληρώθηκαν αυτό το θέρος 11 χρόνια παραμονής στις λυόμενες εγκαταστάσεις , οι μαθητές όλως των τάξεων αποχαιρέτησαν τους συμμαθητές τους της Γ΄ Τάξεως, που υπήρξαν και οι πρωταγωνιστές της χορωδιακής παρουσίασης.

Με την συνεργασία της καθηγήτριας Μουσικής του Γυμνασίου κ. Σπυριδούλας Παπαπάσχου, οι μαθητές της Γ΄ Τάξεως ετοίμασαν παρουσίαση τραγουδιών και χορών με κεντρικό άξονα και την μαθητική ζωή και την λαϊκή και δημοτική μας παράδοση. Η επιτυχής παρουσίαση του όλου αυτού μουσικού και χορευτικού Προγράμματος προετοιμάστηκε με φροντίδα τις τελευταίες εβδομάδες..
Εικόνες από δράσεις και μαθήματα

Στην δική του σύντομη εισαγωγή ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Αθανάσιος Παπαγρηγορίου μίλησε για τις εμπειρίες μίας ολόκληρης χρονιάς στον χώρο του Σχολείου, που δεν εκτείνονταν μόνο στην συνολική μαθησιακή διαδικασία, αλλά και στην παρουσία του Σχολείου σε πολλές δράσεις. Ανάμεσα στις τελευταίες ξεχωρίζουν η συμμετοχή του Γυμνασίου Καράτουλα στο Πρόγραμμα Erasmus+, αλλά και οι τοπικές εκπαιδευτικές επισκέψεις, που πραγματοποιήθηκαν τους μήνες της Σχολικής χρονιάς.

Παρουσιάστηκε σχετικό οπτικό υλικό από τις επισκέψεις των ξένων αποστολών στην Ηλία τον Οκτώβριο του2018, αλλά και την συμμετοχή σε ταξίδια σε Βιτέρμπο Ιταλίας και Ταρνός Γαλλίας, όπου μαθητές και καθηγητές μετέφεραν εικόνες και αγαθά του τόπου μας. Παράλληλα, σε σχετική προβολή έγινε μία «περιήγηση» στις δράσεις, τις εκδρομές και τις επιμορφώσεις του Γυμνασίου σε Πύργο, Πάτρα, Καλαμάτα και αλλού, με στόχο να καλλιεργηθούν το ερευνητικό πνεύμα και η μορφωτική αξία των μαθημάτων. Το θερμό χειροκρότημα μαθητών και γονέων που κατέκλυσαν το Κλειστό Αυστραλιανό Γυμναστήριο Ωλένης στο Καράτουλα επιβράβευσαν το όλο πρόγραμμα και θέαμα, μαζί με ευχές για Καλές Διακοπές.

IMG 20190530 212059-ο-διευθυντής-Αθανάσιος-Παπαγρηγορίου

IMG 20190530 213155-η-χορωδία-υπό-την-διεύθυσνη-της-Σπυριδούλας-Παπαπάσχου

IMG 20190530 220950-τμήμα-της-χορωδίας

IMG 20190530 221741-Παραδοσιακοί-χοροί

IMG 20190530 222103-θεατές-στο-Κλειστό

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!