07Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Αμαλιάδα: Επιτυχημένη 3η Λευκή Νύχτα - Πλήθος κόσμου στους δρόμους και τα καταστήματα [PHOTOS]

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Αμαλιάδα: Επιτυχημένη 3η Λευκή Νύχτα - Πλήθος κόσμου στους δρόμους και τα καταστήματα [PHOTOS]

Με μεγάλη επιτυχία

πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Αυγούστου η 3η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα, την οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ήλιδας.

Από τις 8 το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι δρόμοι της Αμαλιάδας γέμισαν με πολύ κόσμο, που επωφελήθηκε των εκπτώσεων που είχαν βάλει τα τοπικά εμπορικά καταστήματα.

Πλήθος δράσεων εκτυλίσσονταν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, δημιουργώντας ένα γιορτινό κλίμα σε ολόκληρη την πόλη με δρώμενα και live συναυλίες που ανέβαζαν το κέφι και την διάθεση.

Η 3η Λευκή Νύχτα ξεκίνησε με παράσταση Καραγκιόζη από τον Φώτη και Χρήστο Πλέσσα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και με live συναυλία στην οδό Ρήγα Φεραίου από το Σάκη Ζαφειρόπουλο με την ορχήστρα του. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συναυλία από τον Γιώργο Τσάκωνα στην Πλατεία Μπελογιάννη αλλά και ρεμπέτικα στην οδό Ελ.Βενιζέλου πλάι στο Δικαστικό Μέγαρο.

Τη σκυτάλη πήραν στις 10 μ.μ. ο Θεολόγος Αναγνωστόπουλος στην πλατεία Αγ.Αθανασίου και ο Σάκης Χασαλεύρης με την ορχήστρα του στην οδό Καλαβρύτων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο,  ενώ η βραδιά κορυφώθηκε με την συναυλία των deevibes στην πλατεία Λαζαράκη και τη μεγάλη συναυλία του Βασίλη Δήμα.

l1

l2

l3

l4

l5

l6

l7

l8

l9

l10

l11

φωτο Κρίστο Χάσα

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!