21Φεβρουάριος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Εξωραϊστικός Σύλλογος Άγιος Αθανάσιος Κουρούτας: Ευχαριστήριο και δραστηριότητες του Συλλόγου

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Εξωραϊστικός Σύλλογος Άγιος Αθανάσιος Κουρούτας: Ευχαριστήριο και δραστηριότητες του Συλλόγου

Το διοικητικό συμβούλιο

του συλλόγου ευχαριστεί τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας Κ. Γερμανό και τον ιερέα πατέρα Παναγιώτη Γιατρά της Ιεράς Μονής Μοναστηρίου Άγιος Αθανάσιος για την παραχώρηση χώρου στο Μοναστήρι προκειμένου ο σύλλογος να το χρησιμοποιεί για τις συνεδριάσεις του.

Ενημερώνει ότι λειτουργεί το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προς κάθε ενδιαφερόμενο και το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται για ανταλλαγή απόψεων, θεμάτων και προβλημάτων της περιοχής.

Ο σύλλογος στα πλαίσια συνεργασίας και ενημέρωσης από τους καταστηματάρχες εστίασης έκανε συνάντηση και έπεται συνέχεια προκειμένου να συζητηθούν διάφορα θέματα που υπάρχουν στην περιοχή.

Στην 1η οι καταστηματάρχες που παρευρέθηκαν στη συζήτηση με το Σύλλογο

Στη 2η φωτογραφία τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία στα γραφεία εκκλησία Άγιος Αθανάσιος με τον ιερέα του ναού πατέρα Παναγιώτη Γιατρά.

Στο Youtube υπάρχει βίντεο στο οποίο μιλούν για την Κουρούτα και για τον αθλητικό τουρισμό πολίτες και οι ετεροδημότες του Δήμου Ήλιδας. Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι το 63ο Θερινό Τμήμα στον Αθλητικό Δικαστή https://youtu.be/Q8mGsqohTcU.

Ο πρόεδρος                                                                                                       Ο Γ.Γ

Γιώργος Ευθυμίου                                                                                            Γιώργος Αστερή

1

1h

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!