30Μάρτιος2020

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δήμος Πηνειού: Σε εγκάρδιο και θερμότατο κλίμα η πρώτη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Δήμος Πηνειού: Σε εγκάρδιο και θερμότατο κλίμα η πρώτη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη

Σε εγκάρδιο και

θερμότατο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου η πρώτη συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Πηνειού με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη.

Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, συνοδευόμενος από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Μαφρέδα και τον Σύμβουλο της πλειοψηφίας Δημήτρη Βασιλόπουλο, επισκέφθηκαν τον κ. Φαρμάκη στο γραφείο του στην Πάτρα όπου είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία πρώτη συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο Πηνειού. Όπως τόνισε ο κ. Φαρμάκης, η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε ότι της ζητηθεί από τον Δήμο Πηνειού και προσβλέπει σε μία ουσιαστική συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη και την ολοκλήρωση σημαντικών έργων.

Άλλωστε, ο Δήμαρχος Πηνειού και ο Αναπληρωτής Δημάρχου συνδέονται με τον Περιφερειάρχη με παλιά και ειλικρινή φιλία. Μάλιστα, ο κ. Μαρίνος και ο κ. Φαρμάκης είχαν συνυπάρξει και στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

70783640 106652114054942 51339964587180032 o

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myilianews.gr είναι μέλος του Online Media

Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

emedia

Το myILIAnews.gr στα Social!