06Δεκέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Δήμος Πύργου: Άμισθοι σύμβουλοι οι Καραντώνης Χαράλαμπος και Βενιζέλος Σπυρίδων

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Δήμος Πύργου: Άμισθοι σύμβουλοι οι Καραντώνης Χαράλαμπος και Βενιζέλος Σπυρίδων

Καθήκοντα άμισθου

συμβούλου σε θέματα υγείας και κοινωνικής πολιτικής αναλαμβάνει με απόφαση του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, ο κ. Καραντώνης Χαράλαμπος του Αποστόλου.

Ο ως άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή διαδικασία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

Επίσης ανατίθενται στον κ. Βενιζέλο Σπυρίδωνα του Δημητρίου, καθήκοντα άμισθου συμβούλου σε θέματα συντήρησης – επισκευής και καλής λειτουργίας των οχημάτων και των μηχανημάτων του Δήμου Πύργου. Ο ως άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή διαδικασία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Θα παρέχει προς τον Δήμαρχο γνώμες ή συμβουλές, προφορικά ή γραπτά, χωρίς να παρεμβάλλεται στα διοικητικά ή άλλα όργανα του Δήμου.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!