18Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νoσοκομείου Πύργου για την επίθεση σε νοσηλεύτρια από συνοδό ασθενούς

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νoσοκομείου Πύργου για την επίθεση σε νοσηλεύτρια από συνοδό ασθενούς

Ο Σύλλογος Εργαζομένων

της Ν.Μ. Πύργου με λύπη και αποτροπιασμό πληροφορήθηκε το θλιβερό περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο Πύργου το Σάββατο 12-10-19, όπου συνοδός ασθενούς ΑΝΑΙΤΙΑ βιαιοπράγησε εναντίον Νοσηλεύτριας, απειλώντας την ζωή της με πνιγμό.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων καταδικάζει τέτοιες επαίσχυντες πράξεις και δηλώνει πως θα υπερασπιστεί με όλες του τις δυνάμεις, στηρίζοντας με κάθε τρόπο, τα άτομα που θίγονται.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ζητά τόσο από του εργαζόμενους του νοσοκομείου αλλά και τους πολίτες να καταδικάσουν ηθικά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ο «κύριος» αυτός προφανώς θεώρησε ότι μπορεί να συμπεριφέρεται προσβλητικά και βίαια στους λειτουργούς υγείας, που μάλιστα τους οφείλονται άδειες και ρεπό και βρίσκονται ήδη υπό εργασιακή εξουθένωση λόγω των συνθηκών υποστελέχωσης στο νοσοκομείο μας.

Καλούμε την διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας και την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών επίσης να καταδικάσουν την επαίσχυντη αυτή πράξη.

Καλούμε τη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας να προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για μια τέτοια επονείδιστη πράξη και μάλιστα στο χώρο όπου παρέχεται περίθαλψη ασθενών και να καταδείξει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ούτε αποδεκτές αλλά και ούτε ανεκτές από κανέναν.

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!