19Νοέμβριος2019

Βρίσκεστε εδώ: Πρωτοσέλιδο | Ηλεία | Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: Το τελικό πρόγραμμα της Προσυνεδριακής Διημερίδας του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου

Ηλεία Ειδήσεις-Ενημέρωση, Ηλειακά Νέα

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου-Ολυμπίας: Το τελικό πρόγραμμα της Προσυνεδριακής Διημερίδας του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου

Το τελικό πρόγραμμα

της Προσυνεδριακής Διημερίδα του 14ου Παμπελοποννησιακού Ιατρικού Συνεδρίου ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου – Ολυμπίας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2019 στον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία.

Η Διημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας - Πελοποννήσου (Ι.Ε.Δ.Ε.Π.) και τους Ιατρικούς Συλλόγους Πελοποννήσου.

Οι εργασίες της πρώτης ημέρας θα πραγματοποιηθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και της δεύτερης ημέρας στο Amalia Hotel στην Αρχαία Ολυμπία. Κεντρικός ομιλητής κατά την εναρκτήρια συνεδρία την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, θα είναι ο διακεκριμένος Καθηγητής Φυσικής Πανεπιστημίου Τέξας Α&Μ και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Νανόπουλος Δημήτριος.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας πλαισιώνεται από ειδικούς και καταξιωμένους ιατρούς οι οποίοι θα παρουσιάσουν ποικίλου επιστημονικού ενδιαφέροντος στρογγυλές τράπεζες όπως Γενικής Ιατρικής, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Φυσιατρικής, Ορθοπαιδικής καθώς και θέματα που αφορούν στα Εγκεφαλικά Επεισόδια, στις Μεταμοσχεύσεις και στις Θρομβώσεις.

Δείτε το πρόγραμμα

myILIAnews.gr
Ειδήσεις-Ενημέρωση από την Ηλεία, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!

Το myILIAnews.gr στα Social!